Ger det där ”lilla extra”

Standard

Vi har alla varit i behovet av en toalett på resande fot, många gånger flyr man till närmsta matställe, som inte ser alltför ”sunkigt” ut. Min tripp till Lissabon gav mig en totalupplevlsen av service vid just ett sådant tillfälle. Jag flydde in på den lilla Sushibaren på hörnan, bad att få låna toaletten och som betalning köpte med mig en glass. Damen tog av locket, låste fast en servett så det inte skulle bli så kallt i handen, och sist men inte minst uppmärksammade mig att sedlar stack upp ur plånboken, visade med en gest att jag inte skulle ha de synliga pga av ficktjuvar i området. Nöjd och inte alls kall i handen när jag åt min glass log jag åt händelsen och tänkte att här upplevde jag verkligen det lilla extra.

20121013-121306.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s