Var är det jävla locket?

Standard

Letar febrilt i skåpet efter en passande matlåda, känns lite som att försöka para ihop strumpor i tvätthögen.Det fanns en tid när jag aldrig trodde att jag skulle äga en matlåda, men nu har jag tydligen för många!
Det är inte varje dag jag har med mig matlåda och jag letar inte efter den optimala maträtten för lådan utan blir det något över åker det i en låda till dagen efter. Ibland kommer jag t.o.m ihåg att ta med den på morgonen. Lite spännande är det att använda micron på jobbet då jag ännu inte äger någon!
Min systerdotter Kerstin 6 år undrade om hennes pappa Richard skulle på utflykt med jobbet när han packade sin matlåda, min utflyktsmat äts gärna från en tallrik och inte direkt ur lådan, upplevelsen blir bättre och man kan nästan leka att man är på restaurang!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s