Burgare i kubik

Standard

Jag och Mikael hade lite olika mål med vår resa till USA i somras, mitt mål var förutom mat och vin en hel del shopping, även om jag delade detta med Mikael så fanns det ett unikt mål för honom. Han skulle hitta den bästa burgaren, dvs äta oss igenom olika kedjors sortiment, som vi åt då..
Tillhör du den veliga gästen gå till In-N-Out Burger, bara två saker på meny, hamburgare och cheeseburgare. De smörade bröden gjorde inte upplevelsen direkt bättre, snarare flottig, inte vår favorit. Vi var inte så obeslutsamma, så det åts fyrkantiga, grillade, med eller utan groteska mängder ost, ja burgare i kubik.
Vi enades om att Five Guys var vår favorit, bra koncept, sen fick man dessutom äta obegränsat med jordnötter, dock inte ta med dom ut från restaurangen. Tur för jag ville inte hamna i amerikanskt kvinnofängelse för jag hade skapat en allergisk reaktion på en superkänslig amerikan.
I det landet kan ju allt hända…

»

 1. Vill gärna delge den allt för korta listan på testade hamburgerställen. Skyller på att det var en massa andra kedjor som skulle testas som inte hade burgare som sin sak:

  In-N-Out Burger, Davis.
  Five Guys, Vacaville.
  Wendy’s, Fairfield.
  Burger King, San Francisco
  Carl’s Jr, Sacramento
  Jack in the Box, Davis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s