Farsdag är lika mycket krögarnas dag!

Standard

Farsdag… kan tänka mig att vissa av er ha valt att fira detta på restaurang, eller lokal som min mamma hade uttryckt sig. Jag minns denna dagen från krogen, den ligger nummer två på listan av hektiska dagar, nummer ett är morsdag.

Restaurangerna överfylls med familjemedlemmar i olika åldrar, man samlas för att njuta av varandras närvaro, och får samtidigt njuta av spädbarnsskrik från bordet bredvid eller gammelfarfar med hög skorrande rethosta. Servitrisen kämpar med att hitta barnstolar till alla och hålla humöret på topp, samtidigt som kockarna suckar lite av tristess då alla väljer att äta den föreslagna farsdagsmenyn. Jag vet inte hur er upplevelse har varit men mina minnen av denna dag är mera kaos än lugn.

Ett tips är att välja krogen en annan söndag, och då fira allasdag.

Min pappa har jag ringt, han hade räfsat löv och tog dagen med samma ro som alla övriga dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s