Slängde aldrig ostsmörgåsen i handväskan…

Standard

Ibland går timmarna väldigt fort på morgonen, idag var ännu en sådan dag. Smörgåsen, (ja jag vet att vi i Skåne kallar den ” mackan” men smörgås är vackrare och godare) hamnade i mobilfacket i handväskan med tron att den skulle ätas upp vid skrivbordet. Sen snurrar klockan olidligt fort och på väg hem när jag letade efter nycklarna stirrade den trötta smörgåsen på mig.

Många skulle säkert slängt den i första bästa papperskorg, men jag tycker många är lite för rädda för mat som inte legat i kylen hela sitt liv. Jag åt upp den och även om osten var allt annat än spänstig så lever jag än!

Jag skulle vilja uppmana er att sluta följa alla datum slaviskt, följ era sinnen, smaka och kläm framför släng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s