Lyxat med spaghetti

Standard

Per häller upp vinet

Fredagskvällen firades hos min kusin med man i Lund. De har en tradition att de äter spaghetti med köttfärssås på fredagar, igår fick jag och Mikael dela deras tradition, lite orolig var jag på vägen ner att Mallis hade lagat något annat eftersom de hade gäster.

Puh, väl inne i deras lägenhet kunde jag andas ut, pastavattnet kokade för fullt. Lite annorlunda var det nog mot deras vanliga fredag för vi fick både tilltugg och sallad. Per var tveksam till salladen då han är väldigt bestämd att man inte blandar detta med pastan, en sideassiette löste problemet. En början med bubbel och krustader och avslutning med äpplekaka, tryfflar och Marsalavin gjorde kvällen till en perfekt avslutning på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s