Lyckad kväll maten till trots

Standard

Hur var då kvällen igår? Vi fick ett trevligt bord på Ohlssons Skafferi nära fönstret, även om utsikten är minimal nu i höstmörkret. Vi började kvällen med Prosecco och lite bröd. Sedan valde vi att gå direkt på varmrätten, då ingen av oss var i vrålhungerstadiet, mitt val blev papardelle med basilika, vitlök, och räkor. Vitlöken var ytterst tydlig, det har flera intygat idag, dock saknade jag basilikan, jag hittade ingen smak alls faktiskt. Lite tråkigt för väljer man att skriva ut ingredienserna så vill jag också smak dem, bättre kan ni!

Vad avgör då en bra kväll, maten, vinet, miljön eller sällskapet? Jag vill ju ha allt men med ett bra tjejgäng så är en mysig miljö nästan viktigare än en total matupplevelse. Igår var en bra kväll trots lite missar på maten så går jag dit igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s