Är julmusten en sötsak eller en tradition?

Standard

Ni vet känslan när klockan passerar 14:30 och behovet av socker är enormt, den känslan har jag nu! Jag funderar på om jag skall fortsätta på min halva apelsin, men då hör jag  hur en kollega längre bort i korridoren öppnar en läsk, ett härlig pysljud letar sig fram till mina öron och suget är ett faktum. Godiskylen på jobbet blir besökt och ännu ett val måste jag ta, grön liten godsak eller den lokala julmusten, av någon anledning så känns det bättre med julmusten, det känns lite som man gynnar kulturarvet. Så helt plötsligt har jag gått från ångestladdad av att falla dit igen för sötsuget till stolt över att jag stödjer vår svenska dryckeskultur, inte illa gjort om jag får säga det själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s