Glöm inte att köpa plastfolie, julens räddare!

Standard

Gladpack

På tisdag börjar det, tiden av rester från julbordet, för varje år verkar vi glömma att man äter inte 200 g skinka, en kvarts cheddar, 3 hg sill, 10 köttbullar, ett halvt bröd, 2 dl hovmästarsås, 1 dm fridlyst ål, 5 dl gröt och 20 chokladtryfflar per person.

När julbordet har ätits upp kommer den absolut viktigaste delen av julbordet fram. Rullen med plastfolie från GLAD Pack, vi svär ganska högt att vi likt en tejprulle inte hittar början på rullen.

Jag kan därför rekommendera er att köpa en ordentlig ”restaurangplastare”. Min fick jag av min goda vän Peter och jag har den mindre modellen som enligt honom kallas ”dammodellen”. Sedan denna kom in i mitt kök är det en fröjd att plasta, swisch och så är osten snyggt inslagen.

Dammodellen

Dammodellen

Denna julen firas hos min syster som även hon har en plastare av dammodell, så glöm nu inte kolla tredje lådan i köket för att säkerställa att plasten räcker till hela julbordet!

»

  1. Köpte världens bästa med hem fr US. Sitter som ett lock. Om man någon gång skulle importera nåt skulle detta kunna vara en bra sak att börja med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s