Spekulationer inför dagens tävling!

Standard

Idag smäller det och det är dags att kora årets bästa matlagare av Carlottas fyra vänner. Jag och Ulrika har redan påbörjat gissningsleken, vi spekulerar kring fisk, hmm spätta kanske? Jag känner mig lugn, det fixade jag ju bra på restauranggymnasiet, Mikael påminde mig dock att det var typ 20 år sedan. Ett säkert kort enligt honom är färs om det blir fisk, då slipper jag visa mina filéslamsor.
Nåja nu är det bara att vänta och se vad C8 har hittat på, bjuder på en bild från förra årets start.

20121227-105059.jpg

»

  1. HR programmet för typ 20 år sedan!? det kan inte vara sant. Där tar han nog i lite väl mycket. Lycka till med maten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s