Hälsofrukost slutade med dödsångest.

Standard

Idag blev det omelett till frukost, förra söndagen skulle jag likt många andra göra den romantiska Smoothien! Någonstans hörde jag mammas röst i bakhuvudet att fibrer är bra… Så jag slängde med en näve linfrön, vi drack upp och jag kände mig oerhört sund. När glasen var tomma upplyste jag M om mitt hälsotrick, han tittade lite hålögt och frågade hur mycket jag tog?

Man skall tydligen bara äta 1-2 msk/dag. Nåja vi lever och påsen med linfrön lär räcka till pensionen!

20130317-104237.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s