Mitt namn i hyllan

Standard

Jag hade egentligen bestämt mig för att inte skriva om jobbet på bloggen, men alla regler har ett undantag eller hur? När en produkt pryds med sitt namn får man väl slänga jante i tunnan och tycka det är ganska coolt och med det vara stolt.

Kaffe är en fantastisk produkt som engagerar oss alla från damen på hemmet till den nyfikna konsumenten, ja det finns något för alla. Om ”min” produkt passar dig det vet jag inte, men den passar mig perfekt och jag vet att många med mig gillar den.

Så glöm nu inte att prova och bli inte förvånade om ni hittar mig vid hyllan bara för att smyga på vem som köper med mig hem!

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s