Inget med mat….

Standard

Jag tänkte lämna temat mat för en dag eller två. Idag blev det ingen bra dag, jag kände hur det skavde inombords såsom det gör ibland, tror alla känner igen sig med de orden. Tillsammans med skavsåret brottas man med det dåliga samvetet, varför är jag inte nöjd idag jag har ju allt man kan tänka sig och lite till. Trött liksom på sig själv, men för den delen betyder det inget allvarligt. Ibland hade det varit så skönt att vara den där tysta, lugna, tillbakadragna Ida, den som inte säger något som kan tolkas fel, den som heller inte blir bedömd på det negativa för man är så helsikes bra på att visa motsatsen. Idag är en sådan dag, igår var inte det och imorgon kommer  inte vara så, men idag.

Om ni nu skulle tveka så gillar jag mina kanter, men de kan göra lite ont att fila dem ibland, som ett skavsår, inget man har rätt att klaga på för det är ju bara ett skavsår!

Tufft att trycka på publicera knappen nu, men hur farligt kan det vara?!

Tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s