En affärsidé tar form, baggarna i gång.

Standard

Ni vet när man har en idé och tänker det där borde man göra, precis sådär gick tankarna hos mig och Maria tidigare i år. Över en lunch satt vi och spånade idéer och drömde oss bort från vardagen, sen bara vi bestämde oss att vi testar. Först på resan vara att hitta ett passande namn för vår affärsidé som innehöll en salig blandning, vi enades om baggarna, det fanns en idé om en påse och vi har lite horn båda två ibland.

Sakta och på för oss okänd mark letade vi rätt på tryckerier, försökte hitta de som ville träffa oss efter kontorstid då vi har våra riktiga liv igång, vi kom inte riktigt framåt och lite innan sommaren tappade vi lite fart, men inte lust. En lösning var i sikte och vår första påse för vin hade skapats.  Glada som två små barn gav vi oss ut att sälja, vana säljare varnade oss att man inte bara kan dyka upp i en butik men vi tänkte tvärtemot de tycker nog att det är ett trevligt inslag en lördag. Tre timmar senare och med vinpåsar levererade till tre butiker slukade vi en korv i Vikens hamn, man skall äta snabbmat har vi hört som säljare!

Vinpåsen då, jo den är fiffig, den kan man återanvända, du vet slippa skämmas för att den är skrynklig och fundera på vem man fick den av. Med vår påse kan du se vem som haft den innan och med stolthet ge den vidare, miljösmart och roligt.

Hur går det då? Ja just nu vilar jag upp mig i Spanien men det beror inte på att baggarna slitigt ut mig utan vanlig hederlig semester, men vinpåsen säljer som bara den och vi är smått chockade över all respons, tjoho vad glad vi är och inser samtidigt att kvällarna i höst kommer innehålla mera påsar utan vin för vår del än med.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook, alla detaljer om oss hittar du på baggarna.se

Skulle det nu vara så att du har en butik eller vill köpa påsar av oss så är vi bara ett mail bort…

Ett svar »

  1. Nu tog du säkert ett glas för mkt!!! har lite horn båda två ibland? Morsan förnekar sig aldrig!!!! Jag har vidarebefordrat!

    Idag är det litta mulet. Kram till er båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s